gi-jane2 a scris:
Pana sa dati banii la notar pe o declaratie care nu foloseste la nimic, mergeti la evidenta populatiei si intrebati daca puteti anula acea viza si in ce conditii.
Am fost azi la evidenta populatiei si m-am interesat daca se poate rezilia aceasta viza.Rasunsul a fost clar NU.Trebuie sa am rabdare sa expire.Am intrebat daca ma poate afecta cu ceva faptul ca ei figureaza cu domiciliul la mine si raspunsul a fost NU,doar poate o sa ma trezesc uneori cu corespondenta lor in cutia postala.Apoi am fost la Administratia Financiara pentru a rezilia contractul.Acolo am completat o declaratie tipizata+declaratie pe propria raspunderea a mea (PROPRIETARULUI) privind faptul ca ei (chiriasii) vor pleca incepand cu data X din apartament + declaratia CHIRIASILOR ca au luat la cunostiinta de incetarea contractului. Am facut copie XEROX si am cerut si un numar de inregistrare a faptului ca am cerut anularea contractelor.Sper sa nu ma afecteze cu nimic din punct de vedere legal,iar daca este ceva nelegal,va rog sa postati un sfat ! :)
Asadar,pentru toti cei care au o speta asemanatoare cu a mea,sincer nici nu stiu cum este mai bine cand vrei sa inchiriezi un apartament ! Ce rol mai are contractul daca acesta poate fi reziliat in orice moment cu acordul partilor ?
P.S: am fost si la notar cu aceasta speta si mi-a spus ca nu mai este nevoie sa anulez la notar aceasta viza.