avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant

stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti?
este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de inchiriere inregistrat la administratia financiara fara a mai fi nevoie ca acesta sa fie prezent?aproximativ cat dureaza eliberarea vizei?
Cel mai recent răspuns: sigismund , utilizator 11:13, 4 Noiembrie 2010
treb sa fie prez propr,timbru fiscal -parca de 1leu, taxa care se plateste acolo,certificat de nastere,dureaza cam 7zile,depinde de sect
nu exista oare posibilitatea ca sa pot sa fac viza fara prezenta proprietarului?este plecat din tara si nu paote sa ajunga.am pe langa contractul inregistrat si declaratie de la asociatia de locatari..
Declaratia de la asociatia de proprietari nu va ajuta cu nimic. Este necesara prezenta proprietarului, care va semna formularul in fata functionarului. Chiar daca va prezentati cu declaratia gata semnata, nu o ia in considerare.
Nu stiu cum sa procedez in acest mod.. :((
contractul de inchiriere este inregistrat la adm financiara de catre proprietar,am si o declaratie de la notar ca resedinta mea este la adresa din contract..la unitatea militara am nevoie neaparat de viza de flotant pe buletin si proprietarul nu este in tara..:(
ce ma sfatuiti?
aici nu imi precizeaza aproape nimic despre necesitatea prezentei proprietarului
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Titular contract de inchiriere onny_kitty onny_kitty Buna ziua Am inchiriat de curand un apartament in Bucuresti si urmez sa locuiesc in el impreuna cu prietenul meu. La inchiriere doamna de la agentia care a ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)
Viza flotant dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc sa obtin viza de flotant in Ploiesti si as vrea sa stiu daca la Politie trebuie sa se prezinte proprietarul,avand in vedere ca dansul este ... (vezi toată discuția)