avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant

stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti?
este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de inchiriere inregistrat la administratia financiara fara a mai fi nevoie ca acesta sa fie prezent?aproximativ cat dureaza eliberarea vizei?
Cel mai recent răspuns: sigismund , utilizator 11:13, 4 Noiembrie 2010
Tocmai am obtinut viza de flotant.
Permiteti-mi sa va contrazic. Daca exista un contract de inchiriere inregistrat la Administratia Financiara nu este necesara prezenta proprietarului. Sunt necesare contractul de inchiriere in original si copie, cartea de identitate a solicitantului si timbru fiscal.
Buna ziua.
Stiti cumva ce valoaer trebuie sa aiba timbrul fiscal pentru viza de flotant?
Am inteles ca taxa la politie e in jur de 7-8 lei, insa nu stiu de valoarea timbrului.
Multumesc
Am fost astazi la politie pentru viza de flotant. Din toate actele mi-au trebuit doar buletinul meu, buletinul proprietarului, actul de proprietate al locuintei si procesul verbal pentru contrcatul de vanzare-cumparare al locuintei si un timbru fiscal de 4 lei de la posta.
Mi-au oprit buletinul si mi-au spus sa revin in 10 zile lucratoare sa il ridic.
Buna ziua,
pot obtine viza de flotant daca ma prezint la politie cu contractul de acomodare ? (fara prezenta proprietarului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc sa obtin viza de flotant in Ploiesti si as vrea sa stiu daca la Politie trebuie sa se prezinte proprietarul,avand in vedere ca dansul este ... (vezi toată discuția)
Titular contract de inchiriere onny_kitty onny_kitty Buna ziua Am inchiriat de curand un apartament in Bucuresti si urmez sa locuiesc in el impreuna cu prietenul meu. La inchiriere doamna de la agentia care a ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)