avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant

stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti?
este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de inchiriere inregistrat la administratia financiara fara a mai fi nevoie ca acesta sa fie prezent?aproximativ cat dureaza eliberarea vizei?
Cel mai recent răspuns: sigismund , utilizator 11:13, 4 Noiembrie 2010
Deci fara prezenta personala a proprietarului nu se poate.
Problema dvs. poate fi rezolvata prin prezenta altui proprietar pentru a va putea schimba domiciliul. Nu este nevoie de contract de inchiriere. Pur si simplu este nevoie de completarea unui tipizat, taxa de timbru (cred ca este 4 lei), timbru fiscal?), actul de proprietate unde urmeaza sa va stabiliti domiciliul.
Daca proprietarul este in strainatate si nu se poate deplasa personal la Evidenta populatiei pentru a da declaratia de luare in spatiu, atunci se poate prezenta un mandatar al acestuia cu procura speciala, autentica din partea proprietarului, care va semna in numele sau acea declaratie, personal. ;)
va referiti sa imi caut alta chirie?
mihaelaiulia a scris:
va referiti sa imi caut alta chirie?

Nu, am spus doar ca, daca proprietarul spatiului pentru care aveti incheiat contract de inchiriere nu se poate prezenta personal la Politie (din diverse motive obiective) pentru a da declaratia de luare in spatiu pentru a va face mutatia la acel domiciliu, atunci proprietarul poate da o procura speciala unui imputernicit care, in numele sau, sa dea acea declaratie. ;)

Alte discuții în legătură

Viza flotant dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc sa obtin viza de flotant in Ploiesti si as vrea sa stiu daca la Politie trebuie sa se prezinte proprietarul,avand in vedere ca dansul este ... (vezi toată discuția)
Titular contract de inchiriere onny_kitty onny_kitty Buna ziua Am inchiriat de curand un apartament in Bucuresti si urmez sa locuiesc in el impreuna cu prietenul meu. La inchiriere doamna de la agentia care a ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)