avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate sophia23

Activitate sophia23

Buna ziua,
In luna iunie 2015 tatal meu a semnat un contract de munca pentru meseria de sofer pe tir in strainatate. La mijlocul lunii iulie, in timp ce era in cursa, i s-a facut rau si a fost dus de urgenta la spital in Augsburg. Acolo a stat o luna de zile in coma indusa din cauza unei pneumonii cu legionella, si inca o luna pentru alte complicatii.
Dupa ce viata sa nu a mai fost in pericol, cei de la spital ne-au rugat sa il transferam in Romania pentru a continua tratamentul. Problema era ca trebuia sa fie trasferat cu o ambulanta. Ambulanta de la spital costa 4500 Euro asa ca am cautat o varianta mai putin costisitoare. Am gasit pana la urma o ambulanta care a plecat din Romania, a ajuns in Germania, l-a preluat si l-a adus in Bucuresti. Aceasta ambulanta am platit-o din propriul buzunar.
Acum as vrea sa stiu daca nu cumva firma la care este angajat tatal meu trebuia sa plateasca acest transport avand in vedere ca totul s-a intamplat in timpul serviciului.
Poate sa ma lamureasca cineva in aceasta privinta?
Răspuns la discuția admitere sng 2010
multumesc foarte mult celor ce mi-au dat raspuns la intrebare
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Buna, m-am hotarat sa incerc si eu la Scoala de Grefieri insa nu sunt complet lamurita in legatura cu cateva lucruri, si anume:
examenul va contine intrebari strict din materia data in tematica sau trebuie sa invatam TOT ce scrie in cartile de procedura penala si civila
din legile de la organizare judiciara trebuie sa invatam doar titlurile, capitolele sectiunile etc. date in tematica?
sper sa reuseasca cineva sa ma lamureasca si pe mine
va multumesc