avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate gabriellad

Activitate gabriellad

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
adutescu a scris:

gabriellad a scris:

A inteles cineva in ce perioada se fac inscrierile?

Incepand cu 6 septembrie.

Ma interesa pana cand...incepand cu 6 sept pana cand? Nu mai tin minte anul trecut cat timp am avut la dispozitie pt inscrieri...
Salut tuturor!
De data asta chiar ca o sa fie jale!:((
A inteles cineva in ce perioada se fac inscrierile?
[ link extern ]

luiza2008 a scris:

Cu multa placere,Andra! :)

Mult spor la studiu! :coffee:

P.S. Voi din ce autor(i) invatati/ati invatat executarea silita?

Buna Luiza!:coffee:
Eu am invatat din Ciobanu si Boroi. Mi se pare ok.
Mda..
Macar daca ar fi in septembrie...#-o
Spor in continuare!
luiza2008 a scris:

mi se pare important sa acoperi cat mai mult si sa-ti poti aminti esenta-sa poti sa dezvolti la examen...

Cam asa este! Daca ai retinut foarte bine esenta,institutiile de baza ale fiecarei discipline in parte,la examen urmeaza sa le dezvolti,insa nici sa intri in prea multe detalii/comparatii nu este prea indicat. Trebuie sa alegi aurea mediocritas -nici prea mult,nici prea putin. ;)
In eventualitatea promovarii examenului,vom avea suficient timp sa aprofundam si institutiile principale,detaliile,legi speciale s.a.m.d. :D
:hm: Dar oare daca faceau si ei grila (UNBR adica),ce era? Dar se pare ca deocamdata nu vor...

Ce bine ar fi! De cand visez la grila...=D>
Stim sigur ca va fi sinteza?#-o
:coffee:
Buna seara!
Sunt de parere ca nu intervine autoritatea de lucru judecat, nu exista identitate de obiect, caracterul succesiv al contractului.
Ceva asemanator aici: [ link extern ]
Spor!:coffee:
Nu cred, sper sa nu.
Multumim,:coffee:
Ce vis frumos ar fi sa fie examenul grila! Cel mai important la acest examen este sa scapam de subiectivitate.
Grila nu va obliga sa ganditi? Uitati-va pe cele de la INM. Eu nu cred ca daca tocesti fara sa gandesti poti rezolva acele grile. Din contra, la sinteza merge pe memorare si pe copiat,din pacate.
Oricum, fiecare cu parerea lui, si in orice caz, nu se tine cont de parerea noastra.
Insa, ar fi bine sa stim din timp ce forma va avea examenul, ca sa ne pregatim in consecinta.:luck:
Exact asta vroiam sa spun si eu. Eu am invatat din martie anul trecut, si tot nu am luat note f mari.
O luna pt recapitulare poate...:D
Din cate am observat, la acest examen trebuie scazut aproximativ 2 puncte fata de propria evaluare.
luiza2008 a scris:

La OEPA ati invatat din actele normative sau din sintezele de la Nomina Lex?

In primul rand din legislatia privind profesia de avocat (legea 51,Statut si cod deontologic) si apoi am mai rasfoit si sintezele alea...pe care insa nu le recomand pentru studiu aprofundat. ;)

Gabriela,a doua oara va fi cu noroc. :D

Sa speram!:luck: