avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate Lavinia285

Activitate Lavinia285

=D>Multumesc, domnule R.! Pentru a nu bate drumul degeaba pana in Pipera, insa... am incercat sa ma mai interesez pe ici-colo legat de posibilitatea ca totusi permisul meu sa se afle inca la Udriste. Si am inteles ca cei cu domiciliul in Bucuresti (cum este si cazul meu) s-ar putea sa-l recupereze de acolo. Daca exista cineva are cunostinta de asemenea situatie... v-as ruga sa ma lamuriti.

(Da, am incercat telefoanele din Pipera deja... . #-o Nimic nu se compara cu muzica lor ascultata timp de 10 minute, la sfarsitul careia, bineinteles, nu am obtinut un raspuns concret.)

Iar ca reply la mesajul D-nei/D-reiVasiliu: (vorbesc acum doar din cele intamplate mie) acum 4 ani, m-am lovit de aceeasi situatie. Prima abatere, in cazul meu. Nu m-am prezentat la examen asa cum era stabilit, iar perioada de suspendare s-a prelungit cu inca 30 de zile. La finalul celor 2 luni, am redobandit permisul, fara testare. Acum, insa... nu stiu 100% daca se mai aplica aceeasi regula.
Bafta multa si nervi de otel sa aveti! :sorry:
Vesnica poveste: "neacordare prioritate dreapta" soldata fara victime... ba, chiar curios, eu nefiind inculpata de drept. Dar, cum se "poarta" in Romania, cine a dat "banu' grup" a fost disculpat. X-(

M-am ales cu o suspendare de 30 de zile, cu drept de a redobandi permisul in urma testarii "de rutina". Nu m-am prezentat la data stabilita, pt. ca... am ramas insarcinata intre timp (probabil de ciuda, ca nu aveam permisul la mine :)) ). Bebe a venit... si, deh... doreste ca orice bebe sa fie scos in lume cu masinuta. :D

Ca sa revin la "buba ce ma doare" si ca sa nu o mai lungesc... v-as ruga cu multa stima sa ma lamuriti in privinta urmatoare: ma pot prezenta acum, dupa un an de la intamplare, sa-mi redobandesc permisul fara examen? Si mai mult... ma pot prezenta sa-l ridic de la Udriste, sau tre' sa alerg dupa el tocma' in Pipera cea mirifica?#-o

Multumesc anticipat... si in speranta ca voi capata un raspuns cat mai repede, bebe promite ca face cinste cu o canuta cu laptic cald daca iese la plimbare cu masinuta.:">