ma bucur k dvs ati inteles.unchiul meu i-a adus la cunostinta politistului identitatea celor 6,dar pt politie nu are relevanta daca cei 6 au declarat ca nu au fost ei.
iar cei doi din spital sustin k unchiul meu si `gasca lui`(nestiind la cine se refera) i-au batut.
si ca sa fie treaba treaba politia i-a spus unchiului sa incerce el sa ii inregistreze pe cei sase cand se dau de gol.
unchiul meu a primit in acea dimineata cand era la servici,un telefon de la colegul sau in care ii spunea ca cei sase le-au venit de hac scandalagiilor,dar nici acest lucru nu il poate demonstra.
ok. o sa va povestesc exact cum s-a intamplat poate ma puteti ajuta in vreun fel ,macar cu un sfat.
totul s-a intamplat intru-un oras micut din mehedinti unde unchiul meu in fiecare sambata este body-guard cu inca un coleg la o discoteca.pe data de 24 iulie 2010 unchiul meu era la usa discotecii pentru a le interzice la 2 scandalagii sa intre in discoteca(mai facusera scandal in discoteca de mai multe ori si atunci patronul le-a interzis sa mai intre in discoteca). in acea seara de 24 cei doi l-au vazut pe unchiul meu la usa si s-au napustit asupra lui sa il bata.in timp ce el se apara, colegul sau cobora pe scari sa ii sara in ajutor, insa unul dintre ei din viteza i-a dat cu o sticla in cap si l-a doborat.
au venit jandarmii,l-au transportat pe coleg la spital iar pe unchiul meu dupa ce a dat declaratii la politie,politia l-a dus acasa.celor 2 scandalagii li s-a luat declaratii si li s-a dat drumul acasa.
in data de 26 iulie(duminica spre luni la ora 5 dimineata) unchiul meu mergea la servici.ajuns acolo colegul lui il suna si ii spune ca 6 persoane (rude si prieteni de-ai lui) au avut grija sa ii razbune pe ei batandu-i zdravan pe cei 2 scandalagii.
in data de 27 iulie cand unchiul meu iesea de la servici a venit politia si l-a luat la sectie sa dea declaratii.
acolo afla ca cei doi scandalagii sunt in spital ,unul dintre ei fiind in coma insa amandoi declarasera ca au fost batuti de unchiul meu si `gasca lui` in data de 26 iulie (duminica spre luni la 4 dimineata).
la ora aceea el dormea, in casa fiind doar sotia copilul si cumnata.
acum ce sa faca, pentru k este cuvantul lui impotriva cuvantului celor doi care sustin sus si tare ca si unchiul meu se afla printre cei 6.
li s-a luat declaratii si celor 6 persoane dar nici unul nu a recunoscut k ei ar fi fost cei care i-au batut pe cei doi scandalagii.desi unchiul mei le-a spus politistilor k stie cine a fost ,nu poate demonstra nimic.
vreau sa va intreb daca poate sa faca puscarie nevinovat?
trebuia sa i se deschida dosar daca i s-a luat doar declaratie?sau ce asteapta sa iese cei 2 din spital.are vreo sansa daca unul din cei sase(rudele colegului) recunosc faptul k ei au fost cei care i-au batut?
unchiul meu este body-guard la o discoteca.intr-o seara el si colegul lui au avut o altercatie cu 2 scandalagii,din care unchiul meu s-a ales cu ceva zgarieturi iar colegul sau cu , cateva zile de spitalizare.a doua seara dupa scandal rudele colegului i-au asteptat pe cei doi scandalagii si i-au batut in asa hal unul dintre ei este in coma,iar celalalt este tot la spital cu ceva lovituri.
ideea este k cei doi din spital au declarat k unchiul mau a fost cel care i-a batut,el este nevinovat dar nu poate demonstra decat cu declaratia sotiei si cumnatei k in acel timp era acasa.
ce poate sa faca?care sunt riscurile,cum se poate apara.cu cine sa ia legatura?
ma puteti ajuta va rog?