unchiul meu este body-guard la o discoteca.intr-o seara el si colegul lui au avut o altercatie cu 2 scandalagii,din care unchiul meu s-a ales cu ceva zgarieturi iar colegul sau cu , cateva zile de spitalizare.a doua seara dupa scandal rudele colegului i-au asteptat pe cei doi scandalagii si i-au batut in asa hal unul dintre ei este in coma,iar celalalt este tot la spital cu ceva lovituri.
ideea este k cei doi din spital au declarat k unchiul mau a fost cel care i-a batut,el este nevinovat dar nu poate demonstra decat cu declaratia sotiei si cumnatei k in acel timp era acasa.
ce poate sa faca?care sunt riscurile,cum se poate apara.cu cine sa ia legatura?
ma puteti ajuta va rog?
Sa angajeze urgent avocat.In functie de zilele de ingrijiri medicale ale celor doi se va face incadrarea juridica a faptei ( lovire sau alte violente- pana la 20 de zile, vatamare corporala pana la 60 de zile si vatamare corporala grava cand nr. de ingrijiri medicale depaseste 60 de zile).
Poate folosi in aparare ca martori pe sotie si cumnata, insa trebuie sa stiti ca sotul si rudele apropiate ale invinuitului sau inculpatului nu sunt obligate sa depuna marturie.
trebuia sa i se deschida dosar daca i s-a luat doar declaratie?sau ce asteapta sa iese cei 2 din spital.are vreo sansa daca unul din cei sase(rudele colegului) recunosc faptul k ei au fost cei care i-au batut?
Imbrinceala in bar
cocretzu
buna ziua. am urmatoarea speta: a fost un scandal in bar iar eu in calitate de economist dupa ce au plecat jandarmii am intervenit in sensul ca l-am impins ... (vezi toată discuția)