buna ziua. am urmatoarea speta: a fost un scandal in bar iar eu in calitate de economist dupa ce au plecat jandarmii am intervenit in sensul ca l-am impins spre iesire pe unul din scandalagii care ma tot injura si pe mine si pe colega mea. Individul am aflat ulterior ca a fost pe la medicul legist si si-a scos cateva zile de ingrijiri medicale, nu stiu pentru ce ca eu nu l-am lovit, doar el m-a impins la rindul lui cand eu am vrut sa-l scot afara. ce se poateintampla in cazul asta, ma poate da in judecata??? mentionez ca am camere in bar si se poate vedea ca nu l-am lovit doar l-am impins spre iesire.
Calitatea de economist nu va da dreptul sa bruscati o persoana, eventual trebuia sa o poftiti afara sau, daca era recalcitranta, sa anuntati politia. Ce nu inteleg, cum de au plecat jandarmii fara sa lichideze definitiv scandalul. Este dreptul lui de a apela la instanta de judecata daca se considera lezat asa cum este si dreptul dv. la aparare daca va considerati nevinovat. Nimeni nu va poate spune cu certitudine ce va face respectivul.
pai erau 4 indivizi si s-au imbrincit cu jandarmii, acestia l-au incatusat oe unul din ei si i-au scos pe ceilalti afarara. dupa cateva minute cei 3 care erau liberi au revenit in bar si mi-au adresat injurii mie si fetei de la bar. A mai fost o fata la bar care a lesinat din cauza lor si a fost dusa la spital. eu le-am spus celor 3 sa paraseasca localul si unul care era mai insistent l-am impins putin spre iesire. el s-a facut ca ma loveste si intre timp au venit jandarmii si l-au dus la politie impreuna cu ceilalti. ce era sa fac sa stau sa ma injure in continuare??? mentionez ca a fost chemata si o firma de paza iar indivizii l-au lovit pe unul din agenti. au adus si bautura din exterior in bar [Editat - va rog folositi expresii decente. Multumesc]
Evacuare?
Imparatul
La o casa, ramasa mostenire la 3 frati, unul dintre ei este extrem de violent. Ii alunga pe ceilalti, ii loveste nu-i lasa sa stea in casa, distruge, face ... (vezi toată discuția)
Loviri
dm1.ro
Buna ziua. Am fost agresat verbal,si impins si dat afara dintr-un spatiu public. Eu, recunosc, am lovit persoana care m-a agresat in zona fetei. Asta s-a ... (vezi toată discuția)