avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate munteanu emil

Activitate munteanu emil

Răspuns la discuția preaviz si salar compensatoriu
Astept si alte pareri.
multumesc.

Multumesc,sa inteleg ca daca nu m-am prezentat la servici pe perioada preavizului firma nu este obligata sa mi-l plateasca,numai salariul compensatoriu.Nu am stiut ca pe perioada preavizului firma este obligata sa imi asigure transportul si cazarea...
Multumesc pentru raspuns,dar in cazul acesta ce pot sa fac daca firma nu vrea de buna voie sa imi dea bani.
Multumesc pentru raspuns.
Am intrebat sefa de la personal si mi-a raspuns astfel":Asa scria, dar, stand stramb si judecand drept – n-am cum sa-ti dau, ca n-ai muncit . Dar ca sa obtii somajul, asa a trebuit sa fac actele"
Buna ziua.
Am si eu o intrebare,pana in data de 25 martie 2010 am fost in concediu de crestere a copilului pana la implinirea varstrei de 2 ani.Firma la care am lucrat si-a inchis punctul de lucru din Deva din motive economice(firma este din TG.-MURES),dupa ce am trimis cererea de revenire ei mi-au trimis preaviz de 20 de zile lucratoare,in preaviz mai scriau si ca la desfacerea contractului de munca mai primesc o compensatie echivalenta cu valoara unui salariu net pe luna. Pe perioada preavizului nu m-am prezentat la servici neavand cum sa fac naveta de la Deva la Tg.-Mures.
Spuneti-mi va rog firma trebuie sa-i dea bani pe preaviz si compensatia echivalenta cu valoarea unui salar net pe luna.
Multumesc anticipat.