avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate tyna050286

Activitate tyna050286

Răspuns la discuția drepturi banesti
exista posibilitatea sa primesc macar un salariu compensatoriu cand mi se va face lichidarea? la firma la care am lucrat anterior, am avut nesansa sa fiu ultima angata si obligatoriu am plecat prima, cand mi s-a trimis decizia ca se fac restucturari s-a mentionat ca voi fi in preaviz, dar nu este nevoie sa ma prezint pe intreaga perioada a acestuia si ca voi primi 3 salarii compesatorii, insa la aceasta firma nu...totul a fost scurt si la obiect..sunt obligati sa imi dea ceva sau nu?si daca da, ce anume ii obliga?multumesc pentru timpul acordat
Răspuns la discuția drepturi banesti
va multumesc mult...in conditiile in care sefii sunt niste oameni inabordabili si ma lovesc de un refuz..ce pot face?
lucrez la privat si am fost concediata pe motiv ca se reorganizeaza activitatea firmei la care am lucrat. sunt in preaviz incepand cu data de 12.05.2010 pa pe 09.06.2010 conform art 71 (1) cf Codul Muncii si incepand cu data de 09 iunie contractul individual de munca inceteaza conform art 66. ma intereseaza daca pot sta la serviciu doar 4 ore si ce drepturi banesti am ? va multumesc