avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate gege_vali

Activitate gege_vali

Buna ziua,stie cineva ce acte imi trebuiesc pentru a infiinta o intreprindere individuala?Si daca sunt student in anul 2,frecventa redusa,nu platesc nimic?
Răspuns la discuția automate de cafea
Da,denisas, mi s-a dat un fluturas cu numere de tel,.....Ce mi se pare ciudat este ca eu NU vand cafea,deci la ce-mi foloseste cursul?Automatele sunt acelea unde bagi banul si-ti vine cafeaua......
am cateva aparate de cafea,vreau sa ma inregistrez la registrul comertului si nu stiu care este activitatea principala.ma poate ajuta cineva?am vazut codurile caen si nu prea se potriveste nici unul.de la reg.comertului mi s-a spus ca daca vreau sa infiintez o firma trebuie sa fac un curs de igiena.vi se pare corect?
Sunt cu jumatate de norma si nimeni nu stie sa ma lamureasca cate zile de CO am.Lucrez in invatamant,personal didactic auxiliar.Secretar.Ma poate lamuri cineva?si care este baza legala?
Exista legea care sa interzica amplasarea automatelor de cafea in licee?si daca exista acea lege, de ce Inspectoratele scolare fac licitatii si intocmesc contracte de inchiriere a spatiului?e interzis sau nu?