avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lege impotriva amplasarii automatelor de cafea in licee
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lege impotriva amplasarii automatelor de cafea in licee

Exista legea care sa interzica amplasarea automatelor de cafea in licee?si daca exista acea lege, de ce Inspectoratele scolare fac licitatii si intocmesc contracte de inchiriere a spatiului?e interzis sau nu?

Alte discuții în legătură

Automate de cafea adynaroxana adynaroxana Tocmai am infiintat o firma srl si as vrea sa cumpar automate de cafea pe care sa le amplasez in licee, am obtinut de la registrul comertului un certificat ... (vezi toată discuția)
Contract automat de cafea delia241970 delia241970 Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevilor sunt incalcate ciprian2097 ciprian2097 Salut. Am si eu o intrebare. Exista vreo lege in momentul altual care sa interzica utilizarea tigarilor electronice in incinta scolilor si liceelor ? Daca da, ... (vezi toată discuția)