avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general automate de cafea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

automate de cafea

Tocmai am infiintat o firma srl si as vrea sa cumpar automate de cafea pe care sa le amplasez in licee, am obtinut de la registrul comertului un certificat constatator pentru firma. Asta ce inseamna?trebuie sa mai fac contract de inchiriere a spatiului unde amplasez automatul?care sunt pasii ce trebuiesc urmati? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:55, 28 Octombrie 2010
Discutati cu cei unde veti amplasa automatele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri pentru înființarea unei firme Alin G. Alin G. Buna ziua. Ma numesc Alin Georgescu. As vrea sa-mi deschid o mică afacere pentru a vinde produse de patiserie și băuturi ( cafea, sucuri de fructe, limonade ... (vezi toată discuția)
Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)
Lege impotriva amplasarii automatelor de cafea in licee gege_vali gege_vali Exista legea care sa interzica amplasarea automatelor de cafea in licee?si daca exista acea lege, de ce Inspectoratele scolare fac licitatii si intocmesc ... (vezi toată discuția)