avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Demersuri pentru înființarea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Demersuri pentru înființarea unei firme

Buna ziua. Ma numesc Alin Georgescu. As vrea sa-mi deschid o mică afacere pentru a vinde produse de patiserie și băuturi ( cafea, sucuri de fructe, limonade etc. ). Va rog, dacă puteți sa-mi spuneti care ar fi pașii pentru înființarea firmei și care sunt autorizațiile de care as avea nevoie pentru a fi in regula din punct de vedere legal ( si de unde ar trebui sa le obțin ). Sunt tânăr, dar problema este ca nu știu de unde sa incep și nici cu cine sa vorbesc pentru a-mi da câteva indicații. Mulțumesc anticipat tuturor persoanelor ce-mi vor răspunde. O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:08, 29 Mai 2019
Firma SRL o veti inregistra la registrul comertului si pentru asta va rog sa cititi si la adresa
[ link extern ]
Veti declara sediul social al SRL la adresa dumneavoastra de domiciliu din buletin cu contract de comodat pentru o camera si fara deducere de cheluieli cu utilitatile pe SRL si punct de lucru la adresa unde aveti magazinul cu contract de inchiriere sau act de proprietate al spatiului daca va apartine.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen - srl-d Zamora Zamora Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un SRL-D pentru a deschide un Fornetti, si am o intrebare cu referire la codurile CAEN... as vrea sa aflu parearea ... (vezi toată discuția)
Caen 4711 vs 4725 lucky13 lucky13 Ce inseamna din punctul de vedere al CAEN, magazine specializate? Pentru un salon de infrumusetare care vinde suc la clienti, de care cod caen am nevoie? (vezi toată discuția)