avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Activitate Sylvian

Activitate Sylvian

Răspuns la discuția unde trebuie sa deschid proces?
Am castigat un apartament la emisiunea "sutalasutaadevarat" difuzata pe otv de firma VideoProdIndustries actionari fiind oameni politici (Teodor Berna si Lacramioara Daia ,administrator Patrana Viorel ).Am castigat apartamentul acum 7 luni si de atunci m`au tot amanat si nici acum nu l`am primit ,am fost la ei si am cerut sa imi dea ceva la notar cum ca imi vor da apartamentul .Mi`au dat o hartie facuta de ei care se numeste Incheiere de atestare in care isi iau angajamentul ca in maxim 90 de zile imi dau premiul ,semnata si stampilata de avocat ,director .Termenul a expirat ce pot face ?
Asa,acum vreau sa ii dau in judecata si vroiam sa stiu unde trebuie sa ii actionez ?Multumesc mult pt raspunsuri !
vreau sa dau in judec o firma care este din bucuresti .Unde trebuie sa deschid procesul .,la ei sau pot si in orasul in care locuiesc eu ?Multumesc pt raspunsuri !
Răspuns la discuția cum procedez?
vreau sa dau firma in judecata ,pot sa o dau in judec in orasul unde locuiesc eu sau in bucuresti?
Discuție cum procedez?
Am castigat un apartament la emisiunea "sutalasutaadevarat" difuzata pe otv de firma VideoProdIndustries actionari fiind oameni politici (Teodor Berna si Lacramioara Daia ,administrator Patrana Viorel ).Am castigat apartamentul acum 7 luni si de atunci m`au tot amanat si nici acum nu l`am primit ,am fost la ei si am cerut sa imi dea ceva la notar cum ca imi vor da apartamentul .Mi`au dat o hartie facuta de ei care se numeste Incheiere de atestare in care isi iau angajamentul ca in maxim 90 de zile imi dau premiul ,semnata si stampilata de avocat ,director .Termenul a expirat ce pot face ?cum ma sfatuiti sa procedez ?Multumesc mult ,O zi buna !