avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum procedez?

Am castigat un apartament la emisiunea "sutalasutaadevarat" difuzata pe otv de firma VideoProdIndustries actionari fiind oameni politici (Teodor Berna si Lacramioara Daia ,administrator Patrana Viorel ).Am castigat apartamentul acum 7 luni si de atunci m`au tot amanat si nici acum nu l`am primit ,am fost la ei si am cerut sa imi dea ceva la notar cum ca imi vor da apartamentul .Mi`au dat o hartie facuta de ei care se numeste Incheiere de atestare in care isi iau angajamentul ca in maxim 90 de zile imi dau premiul ,semnata si stampilata de avocat ,director .Termenul a expirat ce pot face ?cum ma sfatuiti sa procedez ?Multumesc mult ,O zi buna !
Cel mai recent răspuns: Sylvian , utilizator 20:14, 20 Mai 2010
Adresati-le o notificare prin executor judecatoresc sa va transmita bunul, specificind ca in caz contrar ii veti actiona in judecata
vreau sa dau firma in judecata ,pot sa o dau in judec in orasul unde locuiesc eu sau in bucuresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa deschid proces? Sylvian Sylvian vreau sa dau in judec o firma care este din bucuresti .Unde trebuie sa deschid procesul .,la ei sau pot si in orasul in care locuiesc eu ?Multumesc pt ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii rau platnici Daniel Gabor Daniel Gabor Buna, Exista in bloc 2 proprietari rau platnici. Datoria acumulata este in jur de 7.000 lei, bani suportati de restul proprietarilor pentru plata ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata Dafina Dafina Am primit un angajament de plata sa-l semnez si sa ma oblig ca din vina mea s-a produs o paguba (majorari de intarziere pentru neplata la termen a impozitului ... (vezi toată discuția)