avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate alinutza_0104

Activitate alinutza_0104

As mai vrea sa mentionez ca cele 3 exemplare ale contractului se afla la noi, asta din dorinta bunicului nostru: contract care s-a facut in forma autentica la un notar public!!!
Cu 9 luni in urma bunicul sotului meu s-a decis sa ne faca acte pe casa si pe terenul pe care este amplasata aceasta, dar cu conditia sa-l lasam sa locuiasca acolo si sa-l ingrijim pana la moarte. In urma cu 4 zile, datorita unor divergente produse intre rude, divergente care s-au produs in curtea casei bunicului, acesta a suferit un accident vascular cerebral, tin sa mentionez ca am si purces in tot acest timp si am recurs la toate formalitatile legale, in urma carora am si incheiat acest contract de vanzare- cumparare! Tot in urma discutiilor de acum 4 zile, matusa sotului meu ( fiica batranului ) a invocat ca ne va da in judecata pentru ca l-am prostit pe batran sa ne lase casa si un alt motiv ar mai fi acela ca nu il ingrijim! As vrea sa mentionez ca i-am angajat si un asistent social bunicului tot in ideea de ai fi mai bine, noi nelocuind cu el, ci la diferenta de 15 minute de casa lui!!! In ziua de azi bunicul nostru se afla in apital, iar noi in loc sa ne ocupam de el si sa avem grija lui, trebuie sa ne certam si sa tinem piept unor persoane inconstiente care ne tot cere o copie a contractului de vanzare cumparare, ne tot cer bani in plus, ba mai mult fiica batranului isi cere partea!!! Tin sa mentionez ca sotul meu este nepot dupa fiu al batranului!!! As vrea sa stiu la ce sa ma astept! Credeti ca as putea pierde casa in urma procesului!???