avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare in care sunt mentionate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare in care sunt mentionate clauzele de ingrijire si de habitatie viagera

As mai vrea sa mentionez ca cele 3 exemplare ale contractului se afla la noi, asta din dorinta bunicului nostru: contract care s-a facut in forma autentica la un notar public!!!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:19, 13 Mai 2010
Daca acest contract a fost legal incheiat, cu avizul Asistentei sociale de la primarie, cu un certificat medico-legal si faceti dovada ca ati ingrjit bunicul, ca nu-i lipseste nimic si nu va poate reprosa nimic( daca exista clauza de intretinere), nu-l poate ataca nimeni, atat timp cat bunicul este in viata si este singurul proprietar.Doar bunicul poate cere rezolutiunea contractului.
Nu sunteti obligat de lege sa remiteti un exemplar din contract unei terte persoane.
Mergeti la primul subiect pe care l-ati deschis si folositi butonul "Raspunde" situat sub orice mesaj.
Daca deschideti mai multe subiecte se pierde logica spetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unui contract de intretinere ARRazvan ARRazvan Buna domnilor, vin in fata dvs. cu o problema legata de bunica mea. Avand in vedere ca sunteti o comunitate activa si nu ma costa nimic, inainte sa imi caut un ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de renta viagera Monica Tudor Monica Tudor Imi mai poate oferi cineva alte detalii la subiectul pe care l-am postat ieri, respectiv cazul de anulare a contractului de renta viagera? Multumesc celor care ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager adryan81bz adryan81bz parintii mei au facut cu o bunica un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager...in schimbul acestei transmisiuni bunica a cerut sa fie ... (vezi toată discuția)