avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de renta viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de renta viagera

Imi mai poate oferi cineva alte detalii la subiectul pe care l-am postat ieri, respectiv cazul de anulare a contractului de renta viagera? Multumesc celor care mi-au raspuns, dar inca sunt "in negura" #-o si mi-ar mai fi de ajutor si alte sfaturi. Cazul era: Bunica mea a incheiat un contract de renta viagera cu o terta persoana, pentru apartamentul in care locuieste. Contractul a fost incheiat acum 7 ani. Totalitatea sumelor platite de catre terta pana in momentul de fata se ridica pe la aprox 8.000 Eur. Mentionez acest lucru gandindu-ma ca poate fi folosita aceasta suma intr-un eventual proces ca fiind o prestatie neechivalenta. In momentul incheierii acestui contract, bunica mea suferea deja de o boala psihica, pentru care exista o decizie a unei comisii medicale de expertiza, precum si un certificat medico-legal, in acelasi sens. De altfel, ea a si fost pensionata pe caz de boala psihica. Nu s-a instituit curatela si nici nu exista o hotarare judecatoreasca de punere sub interdictie. Va multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 22:22, 9 Martie 2009
Intradevar ati mai postat si ieri aceeasi intrebare.
Asteptati acolo eventuale alte raspunsuri in completare. Nu deschideti in fiecare zi cate un nou topic cu aceeasi intrebare.
Pe acesta am sa-l inchid

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare (anulare) contract de renta viagera Monica Tudor Monica Tudor Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva indicatii in urmatorul caz: Bunica mea a incheiat un contract de renta viagera cu o terta persoana, pentru ... (vezi toată discuția)
Curatela persoana adulta nicolle2 nicolle2 Buza seara.Va expun urmatoarea situatie cu care ma confrunt. Un unchi de 85 de ani are un fiu care prezinta anumit probleme psihice fara a fi dovedite prin ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie manuela kosza manuela kosza va rog ajutati-ma, ce este punere sub interdictie? in ce consta? Mama bolnava de alzhaimer cu certif. de grad de handicap grav, cod 5, pt. a obtine ... (vezi toată discuția)