avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters145831

Activitate ContSters145831

Răspuns la discuția Titlu de proprietate
1.Este normal si legal ca o persoana sa faca parte din comisia locala de fond funciar care analizeaza si decide propriul sau dosar ?
2. Cum sant alesi membrii comisiei si de cine sant desemnati (institutie sau personalitate politica )?
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Seth, je vous remercie pour votre réponse et je vous transmets de Paris mes meilleures salutations !
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Kyandra, un grand merci pour vos explications claires et complètes et pour l'attention accordée à toutes nos questions. Vous faites preuve d'une grande générosité! Meilleures salutations de Paris et à très bientôt !
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Am vrea sa intelegem ce contin anexele, pentru ca prefectul spune ca le are dar nu are TP-ul. De ce anexele sint mai importante decît TP -ul pentru a fi pastrate in prefectura ? Membrii comisiilor judetene si locale sint specificati in aceste anexe ?
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Multumesc tuturor pentru informatiile pretioase !
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Problema mea e ca prefectura judeteana, in speta comisia de fond funciar ne raspunde ca actul pe care il reclamam "nu se regaseste". Oare acest document nu trabuia validat de prefect ? Daca actul nu exista in arhivele comisiei judetene de fond funciar, cum a putut sa se faca un act de vanzare-cumparare la notariat citind un PV de punere in posesie eliberat de aceasta comisie judeteana ? (legea 18/1991)
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Va multumim pentru aceste precizari !
As dori de asemenea sa intreb ce institutie valideaza si elibereaza titlurile de proprietate in baza legii 18/1991 si care sint actele justificative necesare pentru obtinerea lui ?
Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul parintilor.
Fiind in litigiu cu fratele meu, m-am adresat prefecturii judetene pentru a obtine o copie a hotararii de punere in posesie a tatalui nostru conform legii 18/1991 si a titlului de proprietate stabilite de comisia judeteana din sub ordinea prefectului.
Raspunsul prefectului e urmatorul , citez : "acest document nu de regaseste in arhiva prefecturii, este doar mentionat in registrul de intrare-iesire".
Referitor la titlul de proprietate ne-a indrumat catre oficiul de cadastru.
Intrebarile mele sant urmatoarele :
1. Cum pot sa obtin aceste documente ? Cum e posibil ca un act oficial sa dispara din prefectura ?
2. Cum se obtine pe cale legala un titlu de proprietate ?
2.