avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate Roberto Raileanu

Activitate Roberto Raileanu

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc, pentru raspuns, insa as dorii sa-mi spuneti, aceasta plangere penala in final in ce se transforma. Alocatia datorata mai poate fi recuperata daca sotul se va angaja ulterior ?
As dori sa stiu ce se intampla in situatia in care in urma procesului de divort instanta decide ca sotul sa plateasca pensie alimentara iar acesta nu va plati deoarece nu este angajat. Exista posibilitatea ca acesta sa fie obligat intr-un fel ? Mentionez faptul ca in acest moment sotul persoanei este plecat in strainatate probabil sa-si gaseasca de munca. Multumesc
Buna ziua,
Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc cu acces separat de intrarea in bloc unde isi desfasoara activitatea un magazin alimentar. Spatiul comercial este debransat de la reteaua de apa calda si incalzire, nu folosesc spatiile comune, nu folosesc lift, nu beneficiez de curatenie, etc. Beneficiez din reteau blocului doar de apa rece care este contorizata prin contoar pasant. As dori sa stiu daca trebuie sa platesc intretinere catre asociatia de propietari si daca da, din ce s-ar compune aceasta ?