Multumesc pentru raspuns, instiintarea a venit la vechea adresa ,unde am avut un apartament pe care acelasi executor l-a vandut, el stia sigur ca nu mai este in proprietatea noastra , noroc cu o vecina care mi-a dat instiintarea cand am sunat-o sa o felicit de revelion, dar conturile erau blocate deja
Am fost instiintat ca s-a dispus infiintarea popririi asupra conturilor pentru un bilet la ordin emis in 07 10 2008 si scadent in 13 05 2010 si avalizat in nume personal. instiintarea este din 05 12 2013 si dosarul este din 18 11 2013. Intrebarea este daca au trecut 3 ani de la scadenta biletului executorul a procedat corect la infiintarea blocarii conturilor si daca nu ce trebuie sa fac, va multumesc anticipat!
daca ptr o firma s-au org 3 licitatii de vanzare ptr o datorie de 12500 cu noul prag impus de 45000 ce se intampla se suspenda procedura de executare silita?
situatia este urmatoarea:vecinul din dreapta l-a dat in judecata si a castigat pe vecinul din stanga ptr drept de servitute.Cum ma afecteaza pe mine acest lucru daca nu am fost parte in proces nu m-a intrebat nimeni ce despagubiri vreau(daca vreau) Mentionez ca in varianta propusa de expert este mentionata si proprietatea mea (toata varianta masoara 174m)iar presedinta i-a dat drept de servitute numai pe 43m apartinand vecinului Ce se intampla cu diferenta care este pe proprietatea mea?