avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi

Am fost instiintat ca s-a dispus infiintarea popririi asupra conturilor pentru un bilet la ordin emis in 07 10 2008 si scadent in 13 05 2010 si avalizat in nume personal. instiintarea este din 05 12 2013 si dosarul este din 18 11 2013. Intrebarea este daca au trecut 3 ani de la scadenta biletului executorul a procedat corect la infiintarea blocarii conturilor si daca nu ce trebuie sa fac, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 14:21, 4 Ianuarie 2014
Ca sa puteti invoca prescriptia executarii tb sa formulati contestatie la executare in terman de 15 zile de cand ati primit comunicarea infiintarii popririi.
Multumesc pentru raspuns, instiintarea a venit la vechea adresa ,unde am avut un apartament pe care acelasi executor l-a vandut, el stia sigur ca nu mai este in proprietatea noastra , noroc cu o vecina care mi-a dat instiintarea cand am sunat-o sa o felicit de revelion, dar conturile erau blocate deja
Puteti formula contestatie la executare pt prescriptie. Daca la SEIP apareti cu acelasi domiciliu, nu avea unde in alta parte sa va trimita actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elucidare poprire bianca12 bianca12 Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare yonick yonick Buna ziua. Zilele trecute, mai precis vineri firma la care lucrez a primit o scrisoare de la biroul unui executor judecatoresc prin care se solicita ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie Cent Cent Am avalizat niste bilete la ordin. In cazul in care nu reusesc sa platesc, se va prescrie datoria vreodata? (vezi toată discuția)