Am uitat sa va spun, la cele cateva ore pe saptamana pe care le petrec cu fiica mea ar trebui sa pun la socoteala curentul din casa unde intra, mancarea, apa si sapunul cu care se spala, benzina ,,, etc? Sunt prost, nu stiuB-)
Cat ma costa un proces, prin care sa retrag numele meu de familie fostei sotii? Mama mea traieste si s-a suparrat cand a aflat ca fosta poarta numele bunicului meu(fost notar sef in Sibiu). Eu am considerat ca trebuie sa fiu un domn, insa nu se mai poate.
Domnilor avocati,
Va multmesc pentru cele de mai sus amintite.
Acum, doamna imi cere bani pentru intretinerea fiicei noastre, doamna in cauza fiind presedinta fundatiei in care fiica noastra arre program de zi. Imi cere amiabil. Nu doresc sa particip cu nimic, avand in vedere ca i-am lasat o avere. In al doilea rand, as dori sa stiu cum pot sa-i retrag doamnei numele de familie pe care i l-am lasat in urma divortului. Este diabolica. Se baga cineva?
Amanunt, dansa nu locuieste in apartamentul proprietate, sta cu chirie si doreste sa particip cu 400 ron chirie, 150 ron curent, etc...cheltuieli ale fiicei noastre...alte aberatii. Daca nu as fi inginer...nu as intreba aici, asa ca va rog, niste raspunsuri clare. Concluzie: dupa 25 de ani am plecat cu masina si hainele. Ce e de facut in continuare?
Este normal?
Stiu ca teoretic ar trebui sa.. etc...nu doresc teorie. Doresc sa scap de acest cosmar. Daca nu e una. e cealalta/ Gaseste ea motiv de discutie.
Am citit hotararea la momentul respectiv, clar a renuntat la apartament iar masinile au fost impartite cu marca si nr de inmatriculare aferent. Domnului respectiv nici nu i-a trecut prin cap sa imparta apartamentul, tocmai pentru ca exista 2 copii. Revin, nu il intereseaza partajul, ci cealalta problema cum l-ar putea afecta in instanta, luand in considerare cele de mai sus
Multumesc
Tocmai pentru copii a facut gestul si a renuntat la partaj (aceste lucruri sunt specificate in hotararea de div), va dati seama, dupa 25 de ani de casnicie...a lasat totul pentru copii. Probele exista clar ca nu are spatiu.
Multumesc
Mentionez ca divortul a fost la cererea fostei sotii, ulterior transformandu-se in cel de comun acord. Fosta sotie a ramas cu toate proprietatile. Domnul in cauza nu beneficiaza de spatiu locativ, fiind primit de catre mama si alte rude. Deci...in urma unui proces, unde ar putea fi obligat domnul respectiv sa-si tina fiica si insotitorul acesteia mai mult de cateva ore? In masina?
Multumesc
Un tata divortat este amenintat de fosta sotie ca-i va pune in brate fiica autista(forma grava de autism), aceasta fiind majora. Mentionez ca divortul a avut loc dupa ce fiica ajunsese la varsta majoratului. Copilul merge la un centru de zi, si cred ca asa cum beneficiaza de insotitor, cred ca beneficiaza si de un ajutor social. Intrebarea este daca tatal respectiv ar putea avea si alte obligatii in afara de cele morale, in sensul ca fosta sotie doreste sa-l oblige prin instanta ca acesta s-o ia la el perioade mai lungi de timp, fata de cele cateva ore saptamanal, in care acesta o scoate la plimbare sau o duce in familia lui. La divort nu s-a specificat nimic de genul acesta.
Multumesc