avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate loredana.niculescu

Activitate loredana.niculescu

Acum sa abordez alt subiect...
1.intrebarea 1.
Sotul meu are un S.A. si vrem sa beneficiem de o masina-restaurant care este inregistrata pe o alta firma cu activitatea inchisa pe o perioada determinata.Care credeti ca este cea mai avantajoasa metoda si daca este posibila:se poate face contract decomodat, de inchiriere, sa redeschidem activitatea firmei respective sau sa icorporam firma respectiva in firma noastra??
2. ce autorizatii trebuie obtinute pt a putea scoate masina intr-o anumita locatie??(mentionez ca masina respectiva este dotata ca un minirestaurant si de asemenea se preteaza si la fast-food.

multumesc
Răspuns la discuția indemnizatia de somaj
Acest contract de colaborare intre firma cu pricina si mine -ca persoana fizica, sau trebuie sa ma autorizez ca sa pot incheia acest contract?
daca am inteles bine, doar asa pot beneficia in continuare de somaj binenteles sa nu depaseasca remuneratia mea 500 ron, e corect cum am inteles?

multumesc!

Bua ziua,

Intrebarea mea pt dvs este urmatoarea: daca in acest moment sunt in somaj si am posibilitatea sa lucrez 2 ore/zi pt o firma care este forma legala de angajare si in ce masura mai pot beneficia de somaj?

multumesc!