cum as putea oare sa ma apar ca sa scap doar cu amenda administrativa, indiferent care o sa fie valoarea ei, caci nu vreau sa se afle de acest lucru urat pe care l-am facut, caci imi este rusine.............va rog din suflet dati-mi o solutie.......oare ati mai avut astfel de cazuri care sa fi scapat doar cu amenda administrativa??
amenda penala nu imi mai apare de cazier de vreo 3 ani si a fost pentru fapta de lovire(o inscenare), fapta respectiva eu nu am comis-o dar avand in vedere ca justitia este nedreapta uneori, m-am ales cu ea......ma mai poate afecta aceea amenda daca nu mai apare pe cazier?va rog ajutati-ma ca imi este f frica de procese, nu mai vreau sa trec prin ce am trecut.....am doar 24 de ani, am terminat 2 facultati si lucrul asta o sa ma afecteze in viitor
am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o trusa cosmetica in valoare de 25 lei.Am incercat sa negociez cu agentii de paza dar ei au chemat politia care apoi m-a dus la sectie unde a trebuit sa dau declaratii si astfel am recunoscut fapta comisa.Oare o sa am cazierul patat pt fapta comisa sau o sa primesc doar o amenda administrativa?
Mentionez faptul ca imi pare rau si ma intreb totodata daca avand in vedere ca acum vreo 6 ani am primit pe nedrept o amenda penala pentru o fapta pe care nu am comis-o cu adevarat, amenda care nu-mi mai apare pe cazier de cativa ani......credeti ca acest lucru imi va agrava acest dosar?
Va rog din suflet ajutati-ma.Oare sa imi iau un avocat?