avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt supermarket

am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o trusa cosmetica in valoare de 25 lei.Am incercat sa negociez cu agentii de paza dar ei au chemat politia care apoi m-a dus la sectie unde a trebuit sa dau declaratii si astfel am recunoscut fapta comisa.Oare o sa am cazierul patat pt fapta comisa sau o sa primesc doar o amenda administrativa?
Mentionez faptul ca imi pare rau si ma intreb totodata daca avand in vedere ca acum vreo 6 ani am primit pe nedrept o amenda penala pentru o fapta pe care nu am comis-o cu adevarat, amenda care nu-mi mai apare pe cazier de cativa ani......credeti ca acest lucru imi va agrava acest dosar?
Va rog din suflet ajutati-ma.Oare sa imi iau un avocat?
Cel mai recent răspuns: emiliades , utilizator 11:07, 18 Mai 2010
Organele de cercetare,in raport de atitudinea si comportamentul dvs ,de restul probelor care urmeaza sa fie administrate ,au posibilitatea sa dispuna masurile legale
Amenda aplicata anterior ,poate sa constituie circumstanta defavorabila dvs
Salut in aceiasi situatie sunt si eu urmareste topicul .

www.avocatnet.ro/content/for...

Chiar daca in prezent cazierul meu este curat?
am vreo sansa sa scap doar cu amenda administrativa?
Cert este ca ati savarsit infractiunea de furt,astfel cum este reglementata
de art. 208-209 C.pen
Deja s-au facut cercetari si ati fost audiata pentru fapta de furt.
Daca se va aprecia, in functia de probe, de circumstantele faptei si de persoana
dvs, de atingerea minima adusa valorilor sociale ocrotite de lege, ca fapta nu prezinta pericolul social al unei infractiuni, vi se paote aplica si o
amenda, conform art. 18, ind. 1 C.pen.

Alte discuții în legătură

Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)
Furtul ContSters75393 ContSters75393 Buna .O sa va relatez in rindurile de mai jos un caz de furt si astept niste raspunsuri din partea dvs. 3 baieti intr-o seara de sambata se duc si fura din ... (vezi toată discuția)
Caz de furt aleinaddana aleinaddana as dori sa stiu cum as putea sa scap usor daca s-a depus plangere impotriva mea la politie pt furt dintr-un magazin de haine in valoare de 300ron.mentionez k ... (vezi toată discuția)