avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt supermarket

am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o trusa cosmetica in valoare de 25 lei.Am incercat sa negociez cu agentii de paza dar ei au chemat politia care apoi m-a dus la sectie unde a trebuit sa dau declaratii si astfel am recunoscut fapta comisa.Oare o sa am cazierul patat pt fapta comisa sau o sa primesc doar o amenda administrativa?
Mentionez faptul ca imi pare rau si ma intreb totodata daca avand in vedere ca acum vreo 6 ani am primit pe nedrept o amenda penala pentru o fapta pe care nu am comis-o cu adevarat, amenda care nu-mi mai apare pe cazier de cativa ani......credeti ca acest lucru imi va agrava acest dosar?
Va rog din suflet ajutati-ma.Oare sa imi iau un avocat?
Cel mai recent răspuns: emiliades , utilizator 11:07, 18 Mai 2010
Din cele relatate de dvs. a fost savarsita infractiunea de furt calificat, asadar va sfatuiesc sa va luati urgent un avocat care sa va reprezinte; faptul ca ati mai avut aplicata o amenda penala, constituie o circumstanta agravanta. Ramane de vazut solutia instantei!

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Ar fi interesant daca ne-ati scrie despre ce fapta a fost vorba inainte de aceasta fapta si ce sanctiune ati primit pentru aceasta.
In situatia dvs,oricum se va va mentiona ca aveti antecedente penale,circumstanta agravanta in aplicarea unei sanctiuni si "defavorabila" cum s-a mentionat gresit mai sus.
Oricum la dozare pedepsei,chiar daca aceasta va fi o sanctiune administrativa a procurorului,conf.art.18/1 c.pen,cuantumul acesteia va fi orientat spre maxim
amenda penala nu imi mai apare de cazier de vreo 3 ani si a fost pentru fapta de lovire(o inscenare), fapta respectiva eu nu am comis-o dar avand in vedere ca justitia este nedreapta uneori, m-am ales cu ea......ma mai poate afecta aceea amenda daca nu mai apare pe cazier?va rog ajutati-ma ca imi este f frica de procese, nu mai vreau sa trec prin ce am trecut.....am doar 24 de ani, am terminat 2 facultati si lucrul asta o sa ma afecteze in viitor
Amenda penala ,chiar daca nu mai apare in cazierul dvs judiciar , a ramas in fisa dvs ,astfel incat ,orice verificare din partea autoritatilor ,va evidentia antecedentele dvs
cum as putea oare sa ma apar ca sa scap doar cu amenda administrativa, indiferent care o sa fie valoarea ei, caci nu vreau sa se afle de acest lucru urat pe care l-am facut, caci imi este rusine.............va rog din suflet dati-mi o solutie.......oare ati mai avut astfel de cazuri care sa fi scapat doar cu amenda administrativa??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)
Furtul ContSters75393 ContSters75393 Buna .O sa va relatez in rindurile de mai jos un caz de furt si astept niste raspunsuri din partea dvs. 3 baieti intr-o seara de sambata se duc si fura din ... (vezi toată discuția)
Caz de furt aleinaddana aleinaddana as dori sa stiu cum as putea sa scap usor daca s-a depus plangere impotriva mea la politie pt furt dintr-un magazin de haine in valoare de 300ron.mentionez k ... (vezi toată discuția)