avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Claudia Andu

Activitate Claudia Andu

Răspuns la discuția ACTE PLASTIFIATE
multumesc pentru raspunsul rapid.

doar ca am sunat si nu raspunde nimeni niciodata, si chiar nu are cine sa ajunga la dansii, de aceea intreb si aici poate gasesc un raspuns mai rapid.

multumescinca o data!
Buna ziua, am o mare nelamurire in ceea ce priveste subiectul "PLASTIFIEREA ACTELOR ORIGINALE"

In urma cu doi ani am plastifiat toate actele originale, cum ar fi:
- diplome de bac
- certificate de nastere ( al meu, al sotului, al copilului)
- certificat de casatorie

peste o luna trebuie sa nasc, si am tot auzit zvonurile acestea cum ca aceste acte nu mai sunt valabile, si ca voi intampina probleme la inregistrarea copilului, ca nu voi putea .

este adevarat?
trebuie sa imi schimb certificatele?
va rog sa imi spuneti ce trebuie facut, pentru ma preseaza timpul.

mentionez ca certificatul de casatorie este varianta noua, iar certificatele de nastere sunt tip vechi.

multumesc si astept cat mai curand un raspuns.
Răspuns la discuția CONCEDIUL POSTNATAL
va multumescenorm acum sunt mult mai lamurita. chiar am sa vb si contabilul.
MULTUMESC MULT DE TOT!!!!!!!!!!!!!=D>
Răspuns la discuția CONCEDIUL POSTNATAL
intradevar este vorba de 17.05.2010, imi cer scuze.

insa am o problema, cei de la ITM cand am fost au zis ca trebuie sa fac cerere de ridicare a suspendarii incepand cu data de 01.07.2010, caci atunci afost facuta suspendarea contractului de munca in 01.07.2008,si nu de cand implineste bebe 1 varsta de doi ani,ca nu corespunde #-o., apoi sa imi aduc de la medic pentru concediu.:O
de aceea am spus ca nu mai inteleg nimic.

va multumesc pentru raspuns.
Buna seara,pe 13.05.2008 am nascut un baietel sanatos, contractul de munca mia fost suspendat pe data de 01.07.2008. In prezent (17.05.2009) sunt insarcinata in 7 luni ( ar trebui sa nasc in iulie- august) , trebuie sa ma interesez cum fac cu cartea de munca, si concediul prenatal. Nu stiu exact ce ar trebui sa fac, aud tot felul de variante, cum ar fi:
- sa fac o anexa de prelungire la suspendare o data cu implinirea de 2 ani a primului copil. 13.05.2009

sau

- sa astept pana imi expira suspendarea ( 01.07.2009) sa imi las in continuare contractul de munca pentru o luna sa mearga apoi sa imi bag concediul post natal cu cerere de suspendare.

Mentionez ca am cerclaj din luna a 3 a.

Spuneti-mi va rog ce parere aveti si ce ma puteti sfatui in acest caz