Buna seara,pe 13.05.2008 am nascut un baietel sanatos, contractul de munca mia fost suspendat pe data de 01.07.2008. In prezent (17.05.2009) sunt insarcinata in 7 luni ( ar trebui sa nasc in iulie- august) , trebuie sa ma interesez cum fac cu cartea de munca, si concediul prenatal. Nu stiu exact ce ar trebui sa fac, aud tot felul de variante, cum ar fi:
- sa fac o anexa de prelungire la suspendare o data cu implinirea de 2 ani a primului copil. 13.05.2009
sau
- sa astept pana imi expira suspendarea ( 01.07.2009) sa imi las in continuare contractul de munca pentru o luna sa mearga apoi sa imi bag concediul post natal cu cerere de suspendare.
Mentionez ca am cerclaj din luna a 3 a.
Spuneti-mi va rog ce parere aveti si ce ma puteti sfatui in acest caz
Cred ca sunt niste date trecute eronat cred ca evorba de 17.05.2010. Avand in vedere faptul ca din cele expuse de dumneavoastra primul copil a implinit 2 ani la data de 13.05.2010, cu data de 14.05.2010 trebuia sa faceti cerere de revenire la serviciu si sa prezentati de la medicul ce va urmareste saricina sau med de fam concediul medical prenatal daca ati intrat in luna a 7 a.Ar fi bine sa va prezentati, cit mai repede, la serviciu si sa discutati cu sefii dumneavoastra aceste probleme. Contractul de munca in vederea ingrijirii copilului se suspenda pina cind acesta face 2 ani si nu de la data la care ati intrat dumneavoastra in cic.