eu sunt acuzat de vechiul angajator ca am delapidat societatea si in perioada in care nu am lucrat acolo iar expertul desemnat de politie este de acord cu declaratiile lui. Valoarea prejudiciului este calculata doar in baza documentelor depuse de el la dosar insemnand chitante scrise de mine, care sunt prinse in registrele de casa, in balante respectiv bilanturi, insumand aproximativ 525.000 lei. Ce recomandari aveti? Nu am bani sa platesc o alta expertiza, prima a costat 35000 lei.
Care este termenul de plata pentru un deviz estimativ facut pentru o extindere de expertiza contabila. Prima expertiza "contabila" s-a bazat doar pe declaratiile depuse la dosar, nu s-au cerut documente contabile de genul registru de casa, registru jurnal, balanta, bilant si cu toate acestea valoarea prejudiciului a fost de 525.576,35 lei iar plangerea a fost facuta pentru 1.876.578,90 lei (o suma fabuloasa). Prima expertiza a costat aprox 35.000 lei iar acum decontul estimativ este de 15.000 lei, suma solicitata de expertul politiei este fffff mare si nu am cum sa mai achit. Ce recomandari aveti? Cum ar trebui sa procedez pentru a-mi demonstra nevinovatia?
Daca eu as lua doar cele 126 zile acordate pentru maternitate si sotul meu ar cere indemnizatia de crestere copil, cand ar trebui sa isi depuna el dosarul?
Lucrez la ultimul loc de munca din martie 2008. Am aflat de curand ca societatea nu si-a platit datoriile la buget privind asigurarile angajatilor. As vrea sa stiu daca mai pot beneficia de indemnizatia de crestere copil si daca nu cum as putea rezolva aceasta problema.