avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate athos84

Activitate athos84

Răspuns la discuția Constructie pe teren extravilan
Ce solutie credeti ca pot gasii pentru a evita acest lucru?
Buna ziua,
Am un teren extravilan, proprietate personala pe care am construit o casa.
Terenul se afla la limita intravilanului, cu posibilitati de racordare la reteaua de apa , gaz ( mai exact pe partea stanga a drumului sunt constructii vechi de cativa zeci de ani, dar partea dreapta, unde am eu terenul este teren arabil extravilan conform CF.)
Cand am inceput lucrarea(apr. 2 ani),am depus si cererea pt A de C., dar acesta a fost refuzat pe motiv ca nu se poate construi pe teren extravilan, dar se poate face un PUZ, a carui aviz de oportunitate a si primit avizul favorabil al primariei, insa cu o conditie:- teritoriul studiat urma sa fie teritoriul cuprins între limita intravilanului existent si lotul de dupa parcela mea,insa de pe partea dreapta a strazii. Acest lucru ar insemna ca eu pentru a introduce terenul meu de 700 mp in intravilan ar mai trebuii sa fac studiu pe inca un teren de cca. 5000 mp (teren ce se afla intre limita intravilanului de pe partea dreapta a drumului si parcela mea) teren care nu este proprietatea mea, lucru care nu am facut. Intre timp casa a fost construita in "rosu", dupa care s-au terminat pe moment resursele financiare :sorry:
Ce solutie credeti ca pot gasii pentru a intra in legalitate, si care ar fi consecintele in cazul in care voi fi depistat de autoritati?
Cu deosebita stima,
A.