avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate szilard.k

Activitate szilard.k

Discuție insolventa
buna ziua,
dupa intrarea in perioada de observatie(inca nu este plan dar nici faliment) si finalizarea tabelului final al creantelor, se mai pot face plati din urma?
Mentionez ca este vorba de o societate care a ramas furnizor actual, ba mai mult, a scazut preturile sub cele ale pietei cu conditia sa i se achite(pe langa datoriile curente) si cate putin din datoriile vechi.
multumesc
Răspuns la discuția daune morale, deces din accident
Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Orice informatie este utila, macar sa stim cum sa demaram in acest lung si obositor proces ce va urma.
Buna ziua,

Cumnatul meu a decedat in feb 2010 intr-un accident de masina.
Se deplasa in mod regulamentar, pe partea deapta, cand intr-o curba la stanga, un autotren (TIR) condus de un baiat de 21 ani a trecut pe contrasens.
Coltul remorcii s-a "agatat" de stalpul stanga al autoturismului, iar o lovitura puternica i-a fost fatala cumnatului meu. Avea 28 de ani, casatorit, fara copii.
Fiind vorba despre o renumita (si mare) firma de transport, au si inceput presiunile asupra familiei noastre. La nici doua saptamani de la tragedie,
societatea de asigurari ne-a contactat (RCA-ul vinovatului), si ne-a "propus" o suma de 10.000-20.000 RON, cu precizarea ca ar trebui sa cadem la invoiala cu dansii inca in acea saptamana. Cred ca in aceasta situatie avem nevoie de un avocat, insa nu am idee la cat se pot ridica valoare pagubelor morale cerute de familie?
Cine se poate constitui parte civila in acest proces? Familia consta din sotie, ambii parinti, un frate si o sora, ambii casatoriti.
Va multumesc mult.