buna ziua.un caz...aveam masina parcata in coltul blocului care se afla intr-un parc retras seara la ora 03 trafic zero.trei jandarmi care pazesc parcul au observat ca eu consumasem ceva alcool, am discutat cu ei vreo 2 ore unul fiind vecin cu mine si le-am spus ca vreaui sa mut masina in fata blocului 20 m pt ca e lumina ... au zis ok...timp in care cand am miscat masina au sunat la 112 sa ma prinda in fapt .pana a venit echipajul care oricum nu era de la circulatie eu parcasem deja.timp in care mi-a aruncat un nerod de vecin un bolovan in parbriz.k politaii au venit si mi-au pus direct catuse jandarmii au dat in mine m-au injurat ca la usa cortului am celk putin 10 martori oculari... ma rog probe etc acum astept sa vad ce se poate face 0,68 in aer expirat inca nu am primit niciun act dovezi de suspendare etc nu am semnat nimic nu am primit decat o citatie pe care scvrie sa ma prezint la camera 7 cu buletinul
rog asistenta.mutumesc anticipat
buna ziua,pe scurt am cumparat din ro anumite produse agricole si le-am vandut in bulgaria pe persoana juridica ambele firme sunt platitoare de tva.cum pot recupera tva si in cat timp si in ce conditii?
va multumesc