avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA recuperare tva la export ue
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

recuperare tva la export ue

buna ziua,pe scurt am cumparat din ro anumite produse agricole si le-am vandut in bulgaria pe persoana juridica ambele firme sunt platitoare de tva.cum pot recupera tva si in cat timp si in ce conditii?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:17, 18 Mai 2010
depuneti la administratia financiara de care apartineti un decont negativ cu optiune de rambursare, iar acesta va fi solutionat in maxim 45 de zile, cu control ulterior, cu analiza documentara sau cu control anticipat, in functie de standardul individual negativ pe care-l prezentati (grad de risc)

succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva pentru marfa exportata in fostul csi franzkafka franzkafka Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Societatea comerciala la care sunt angajat cumpara echipamente industriale de la un producator din ... (vezi toată discuția)
Tva de recuperat alynabica alynabica am vreo sansa sa recuperez tva-ul de la stat? si in ce conditii? multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare tva carmen morogan carmen morogan am o firma ca are activitatea intrerupta,din anul 2005 si are de recuperat TVA,se poate face cerere de compensare cu datoriile catre buget? si ce trbui ... (vezi toată discuția)