avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Activitate ninutza

Activitate ninutza

Răspuns la discuția atac contract vanzare-cumparare
multumesc in primul rand pt raspunsuri..

ceea ce vreau sa spun este ca tatal meu nu apare pe niciun act, nici pe contractul de vanzare-cumparare, pe nimic.. daca eu sustin foarte tare ca am avut acesti bani si am cumparat, si aduc si martori, practic nu eu trebuie sa aduc chitanta ca acesti bani eu i-am dat.. trebuie sa aduca o dovada mama baiatului cum ca nu eu i-am dat.. si asa ceva nu se poate.. asa e?

multumesc inca o data pt interesul acordat!
Buna ziua! Am o problema mai complicata legata de un contract de vanzare-cumparare. Eu am 22 ani, mama mea a decedat cand aveam 5 ani, iar tatal meu a decedat acum 3 saptamani. In anul 2000, tatal meu s-a recasatorit si apoi a divortat, dar s-a nascut si un copil pe care l-a recunoscut si ii platea pensie alimentara acum copilul are 10 ani). In anul 2000 eu locuiam cu tatal meu intr-un apartament care era 1/4 al tatalui meu si 3/4 al meu. In anul 2002 am vandut apartamentul repectiv si am cumparat altul, dar tatal meu a cedat partea lui in favoarea mea, eu fiind reprezentata de un curator pentru ca eram minora, deci eu sunt proprietara.
Precizez ca "a cedat" .. adica .. practic a platit tata in numele meu, ca si cum as fi avut eu banii acestia, deci contractul final de vanzare-cumparare este pe numele meu, reprezentata de curator.
Intrebarea mea este: fratele meu, reprezentat de mama ca fiind tutorele lui, poate sa atace acest contract? are vreo sansa?

Multumesc anticipat !