avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate marin18

Activitate marin18

Răspuns la discuția Concediu de odihna
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Domnule Freelis, am inteles ca trebuie sa returnez acei bani. Insa, pentru zilele de concediu neefectuate pentru care returnez banii, nu primesc nimic in schimb? Pot cere de la Resurse Umane (sau de unde trebuie) o foaie in care sa se specifice ca mai am de efectuat acele 3,5 zile, sau dau si banii inapoi si nu am nici dreptul la concediu?
Buna ziua,

La firma la care sunt angajat, s-a stabilit ca fiecare angajat sa-si ia concediul de odihna intr-o anume perioada. In perioada respectiva, eu vin la munca cu toate ca in acte sunt trecut ca fiind in concediu, si primesc si banii cuveniti pe concediu pe tot anul. Zilele libere se iau, in functie de necesitati, ca zile de recuperare.

Intrebarea mea este: Am luat acel concediu in acte, am primit si banii pe concediu, dar nu am luat nici o zi de concediu. Ce se intampla daca plec de la firma respectiva?
Am inteles ca ar trebui sa returnez banii de concediu pe perioada pe care nu mai sunt angajat la acea firma - ceea ce mi se pare corect, dar nu mi se mai recunoaste dreptul la zilele libere neefectuate - ceea ce mi se pare foarte incorect.

Poate cineva sa ma lamureasca, va rog?
Va multumesc.