avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate maryus_edy

Activitate maryus_edy

Răspuns la discuția accident
in urma unei hotarari judecatoresti mia fost anulat permisul de conducere pt amenda penala.cum trebui sa procedez sa il recapat??trebui sa fac toata scoala din nou??sala traseu??tot tacamu?
Daca am amenda penala pentru un accident de circulatie..si bat pe cineva si acesta are certificat medicolegal si ma cheama in instanta mi.se poate da cu executare?
prin posta a primit doar ca iau suspendat dreptul de a conduce 30 de zile.de proces verbal nimic nu a vrut sa il dea la fata locului si nu ia venit la posta nimic.deci cum isi recupereaza permisul?
unui prieten ia luat permisu pentru 30 de zile.depasire pe linie continua,dar politistul nu ia dat procesul verbal si nici nu ii la trimis prin posta el spunandui ca il va contesta a trecut 2 luni de atunci.intrebarea este cum isi ridica permisul daca nu are procesul verbal dupa care sa plateasca amenda?
au spus mai multi politisti si cei de la udriste si cei din pipera de la eliberari permise a spus k pentru amenda penala neavand o culpa mare se suspenda 3 luni nu se anuleaza fiind vorba de o vatamare mica
dar este posibil daca am primit amenda penala sa nu se anuleze permisu.doar sa se suspende 90 de zile?am intrebat un politist de la udriste si mia spus ca nu se anuleaza deaceea va intreb??
Ce documente imi trebuie pt a ma prezenta la examinare?
Daca am primit amenda penala 900ron fiind culpa comuna si permisul se anuleaza cat trebuie sa astept??cand pot intra in posesia permisului??trebui sa fac scoala din nou??
Deci am primit amenda penala 900ron ramasa definitiva in urma accidentului fiind culpa comuna sa inteleg ca se anuleaza permisu daca am primit amenda penala??
Discuție accident
In data de 05.aprilie.2008 am obtinut permisul de conducere..Iar in data de 09.septembrie.2008 ora 21:30 am avut un accident de circulatie pe drum national cu o caruta nesemnalizata corespunzator fara elemente reflectorizante care circula pe aceasi directie cu mine iar din sens opus venea alt autovehicul acre ma orbit cu farurile..am observat tarziu caruta am franat brusc dar am intrat in coliziune cu aceasta..in urma accidentului carutasul a avut un certificat medicolegal de 25-30 de zile de ingrijiri medicale.In urma expertizei tehnice auto mi.a iesit o viteza de 81km rezultand o culpa comuna.Dumnealui nu a dorit sa ne impacam ne.am prezentat in fata instantei unde am fost condamnat la amenda penala de 900ron.plus cheltuieli..Intrebarea mea este daca permisul se anuleaza sau se suspenda??