Buna seara
Revin asupra subiectului referitor la boxa comuna ocupata abuziv de vecina mea (mai sus este descrisa situatia). Am asteptat un an si ceva sa vina doamna sa-si scoata mizeriile de acolo dar a fost in zadar. In primavara i-am dat un ultim telefon cu care nu am avut succes. Nu a vrut sa vorbeasca, avand aceeasi atitudine negativa ca de obicei. I-am trimis mesaj si i-am spus ca spargem yala si ii aruncam tot ce are acolo. Nici un raspuns. Drept urmare am spart yala si am asteptat. Nimic. La sfarsitul lunii septembrie am golit boxa si am aruncat tot ce era acolo. Surpriza! Azi ma trezesc cu politia la usa ca Doamna a facut reclamatie ca i-am furat mobila. Am dat declaratie la politie si acum astept. Politaiul mi-a spus ca se poate deschide dosar penal pentru furt. Intrebarea mea este ce se poate intampla? Care ar fi consecintele in cazul in care se deschide acel dosar penal?
Multumesc frumos pentru lamurire.
In cazul in care presedintele asociatiei nu imi aloca un spatiu pentru "troace" ce as putea sa fac?
In contractul fostului proprietar este scris astfel:
pretul locuintei rezultat din calculatie este de 129.865 lei din care:
pretul boxei de 1367 lei.
Nu cred ca este vorba despre vreo alta boxa.
Buna seara
Am si eu o problema asemanatoare.
De curand am cumparat un apartament care de la inceput ni s-a prezentat cu o boxa pentru 2 apartamente. Mentionez ca pe palier sunt patru apartamente si doua boxe.
La momentul prezentarii apartamentului boxa era deschisa si plina cu mobila veche. Fostul proprietar nu a folosit-o si mi-a spus ca nu stie ale cui sunt lucrurile din ea . In ziua in care am intrat in posesia apartamentului....surpriza. Boxa era incuiata. Am sunat la vecina din fata (cu care ar trebui sa folosesc boxa) si mi-a spus ca boxa a incuiat-o vecina de langa apartamentul meu (care are o alta boxa langa apartamentul ei) si ca nu s-a putut intelege niciodata cu ea pentru a avea acces la boxa. Am vorbit cu presedintele asociatiei iar acesta mi-a raspuns ca doamna Cirstea (cea care a ocupat abuziv boxa) este cam dificila si nu prea avem ce face. Aceasta Doamna nu locuieste acolo si are apartamentul inchiriat. Am reusit sa fac rost de nr dumneaei de telefon. In momentul in care am sunat-o si mi-am cerut civilizat dreptul la folosirea boxei, mi-a spus ca boxa este a ei ca a cumparat-o si oricum sta inaintea mea acolo si nu elibereaza nimic pentru ca ea nu are ce face cu toate lucrurile de acolo. Acolo este o mizerie de nedescris si nu cred ca ma poate obliga nimeni sa stau cu asa ceva langa usa mea.
.In contractul meu de vanzare cumparare este mentionata boxa si presupun ca despre aceasta este vorba.
Va rog sa-mi spuneti care este calea legala de a obtine dreptul meu si ce se poate intampla daca sparg usa, ii scot mizeriile de acolo si schimb yala.