avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate claudiacata24

Activitate claudiacata24

Copilul are 2 ani si 7 luni, in acest caz, tinand cont ca a depasit varsta de un an , ce pot face? Eu nu am lucrat in Romania si nu am beneficiat decat de cei 200 lei pt cresterea copilului. Nu am dispus financiar pt a-mi putea permite sa-l dau in judecata pe tatal copilului si a cere testul de paternitate. Se poate tine cont ca el s-a angajat la insistentele mamei mele si a obtinut acel loc de munca datorita ei, ajutandu-l chiar si cu bani pt analizele medicale care sunt obligatorii la angajare? Relatia dintre noi a luat sfarsit cand eram in a 6-a luna de sarcina si de comun acord am hotarat ca aceasta despartire sa nu afecteze prezenta si cresterea copilului din partea lui dar a zis ca nu-i al lui si a rezolvat problema. Va multumesc anticipat .
Buna dimineata, a-si dori sa stiu ce ar trebui sa fac pt al da in judecata pe cel care nu a vrut sa-si recunoasca copilul, aducandu-mi la cunostinta decizia sa dupa ce am nascut. Baietelul meu are 2 ani si 7 luni, s-a nascut la nici 8 luni si acesta ar fi fost unul din motivele pt care nu a mai vrut sa-l recunoasca. #-o