Toate salaraiile pe care le-am primit pana acum au fost date fara a semna vreun stat de plata. In legatura cu contractul pe care l-am semnat pe baza training-ului as spune exact ce scria in el dar din pacate nu mi s-a dat si mie o copie si nici macar nu s-a eliberat o diploma de barman pe care o promisesera in urma acestui training.
Va multumesc pentru informatii. Am studiat si eu putin CODUL MUNCII. Mi-e teama totusi de aceasta suma de 1000 euro care mi se cere, dar care nu imi vine sa cred ca este un cost real al training-ului. Si in afara de asta nu pot sa-mi dau seama de ce patronul pune acest motiv in fata demisiei mele pentru neplata salariilor. Daca se ajunge la judecata care are fi sansele de castig sau de pierdere?
Am 21 de ani, lucrez ca barman la o firma de aproape un an si tin sa mentionez ca este primul meu job. Nu mi se accepta demisia cu motivul ca trebuie sa platesc o suma in valoare de 1000 euro din cauza unui contract incheiat pe 3 ani in urma unui training de barman ce a durat doar 3 zile. Doresc sa-mi depun demisia din cauza faptului ca nu am primit salariul de aproape 2 luni si jumatate desi l-am cerut de cateva ori si raspunsul era: imi pare rau, ai nimerit intr-un moment foarte prost, dar u am bani. Mai mentionez ca desi sunt gestioner am primit un salariu de 800 ron dupa care a fost scazut la 600 ron din acelasi motiv ca nu exista banii necesari, dar patronul nu a binevoit sa plateasc nici aceasta suma de 600 ron. CE AS PUTEA SA FAC??? POT SA DEMISIONEZ FARA A PLATI ACEI 1000 EURO???