avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate Anysoara

Activitate Anysoara

Buna seara. Am castigat un apertament la un concurs tv, dar inca nu am intrat in posesia premiului.Mentionez ca am incercat sa rezolv acest litigiu pe cale amiabila, dar inca nu am rezolvat nimic. De asemenea vreau sa spun ca a trecut aproape un an (la 1 nov.).Am o hartie (un proces verbal) din care rezulta ca sunt castigatoare si doresc sa stiu daca ma pot adresa la OPC avand in vedere ca a trecut atat de mult timp si unde in alta parte pot face o sesizare. Va multumesc.
concursul a fost pe un post de televiziune,dar nu s-a intocmit nici un proces verbal.La telefon ni se spune ca nu au bani sa cumpere apartamentele pt. castigatori (precizez ca mai sunt si altii care nu au intrat in posesie).
Buna seara. Anul trecut mama mea a castigat un apartament la un concurs, dar pana acum nu l-a primit si nu stim cum sa procedam din pct. de vedere legal.Multumesc.
Discuție asigurari
Buna ziua. Am o asigurare ADAS incheiata in 1984 si pe o perioada de 5 ani. Avand in vedere ca a venit revolutia, nu am mai tinut minte ca exista si acum as dori sa stiu daca mai pot incasa suma asigurata dupa atatia ani. Va multumesc.