avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... castig casa la un concurs - nu am intrat in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

castig casa la un concurs - nu am intrat in posesie

Buna seara. Anul trecut mama mea a castigat un apartament la un concurs, dar pana acum nu l-a primit si nu stim cum sa procedam din pct. de vedere legal.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anysoara , utilizator 20:32, 6 Iunie 2010
Orice concurs apare pe unul din canalele media: presa scrisa, audio, video etc. si tot acolo apare si adresa si nr. de telefon al organizatorilor. Sunati cu incredere la nr. respectiv de telefon si aflati ce s-a intamplat cu premiul dv.
daca vi s-a intocmit un proces verbal privind premiul castigat , dvs. aveti un temei legal pt. a actiona in instanta organizatorul concursului, in cazul in care acesta nu va proceda la inmanarea imobilului castigat catre dvs.
trebuie trimisa initial o notificare .
concursul a fost pe un post de televiziune,dar nu s-a intocmit nici un proces verbal.La telefon ni se spune ca nu au bani sa cumpere apartamentele pt. castigatori (precizez ca mai sunt si altii care nu au intrat in posesie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit premiu in obiecte target55 target55 Am castigat un premiu (un automobil ) la un concurs desfasurat la un post de televiziune, pe care-l denumesc XTV. Postul XTV a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Un joc de cultura generala este joc de noroc????? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)
Am fost anuntat ca am castigat un concurs si nu am primit premiul Catalin553 Catalin553 Salut , in data de 15 septembrie 2016 am fost anuntat ca am castigat un concurs (la care m-am inscris personal) organizat de un site(din Romania) de stiri din ... (vezi toată discuția)