avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate mariia

Activitate mariia

Răspuns la discuția Acord asociație
Va multumesc tuturor pt. raspunsuri.
Am chemat electrician înainte de a apela la furnizor, 3 electricieni, 3 pareri diferite- trebuie spor putere, nu, nu știe.
Nu cred ca putem verifica noi la panoul de pe scara, doar cei de la electrica au cheie.
Am primit un acord de la Asociație, sper sa fie bun..ulterior vor veni cei de la furnizor sa analizeze dacă se pot sau nu face modificări.
Nu voi folosi toate ochiurile odată, sunt 3.....2 mai mici, dar și acelea au 2,4 kw unul, plus alți consumatori, chiar sa folosesc numai un ochi nu mi se pare ok.
Am spus ca încercam, sa vedem la ce costuri se ridica , o alta plita pe inducție nu prea o luam in calcul acum.
Voi reveni la finalizare, poate va fi de ajutor și pt alți doritori de plita pe inducție într-un bloc vechi.
Răspuns la discuția Acord asociație
Furnizorul de energie nu are un formular tip.
Buna ziua! Vreau sa montez in ap. o plita pe inducție de putere 7,4 kw in condițiile in care primesc 4kw. Am apelat la Electrica pt. Spor de putere, însă in documentația necesară am nevoie de Acordul Asociație de proprietari , “pt. modificări la instalația electrica”, așa S-a exprimat doamna de la ghișeu. Problema este ca cei de la asociație nu știu despre ce acord este vorba, nu au mai eliberat la nimeni așa ceva, deci nu ma pot ajuta. Întrebare..exista un astfel de acord, eventual un formular standard?
Va rog, dacă cunoasteti despre ce vorbesc sa ma îndrumați cum sa procedez.
Va Multumesc! Alina