Buna ziua! Vreau sa montez in ap. o plita pe inducție de putere 7,4 kw in condițiile in care primesc 4kw. Am apelat la Electrica pt. Spor de putere, însă in documentația necesară am nevoie de Acordul Asociație de proprietari , “pt. modificări la instalația electrica”, așa S-a exprimat doamna de la ghișeu. Problema este ca cei de la asociație nu știu despre ce acord este vorba, nu au mai eliberat la nimeni așa ceva, deci nu ma pot ajuta. Întrebare..exista un astfel de acord, eventual un formular standard?
Va rog, dacă cunoasteti despre ce vorbesc sa ma îndrumați cum sa procedez.
Va Multumesc! Alina
Intrebati acest lucru tot la furnizorul de energie electrica. Posibil sa aiba ei un model si, probabil, ar implica modificari constructive pe partea comuna a condominiului, pentru a va asigura circuitul cu sporul de putere.
acordul este pt modificarea instalatiei electrice......cu siguranta bransamentul din firida blocului pana in apartament nu suporta acel spor si drept urmare trebuie realizat un alt bransament care evident va fi aparent pe casa scarii(este aproape imposibil folosirea traseului actual)
asociatia trebuie sa emita o hartie ca este de acord cu aceste modificari....nu este un model standard al documentului in cauza
de asemenea trebuie refacut traseul de la tabloul cu sigurante din ap pana la respectivul consumator.......standard acel circuit suporta ~jumatate din puterea plitei