avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord asociație
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord asociație

Buna ziua! Vreau sa montez in ap. o plita pe inducție de putere 7,4 kw in condițiile in care primesc 4kw. Am apelat la Electrica pt. Spor de putere, însă in documentația necesară am nevoie de Acordul Asociație de proprietari , “pt. modificări la instalația electrica”, așa S-a exprimat doamna de la ghișeu. Problema este ca cei de la asociație nu știu despre ce acord este vorba, nu au mai eliberat la nimeni așa ceva, deci nu ma pot ajuta. Întrebare..exista un astfel de acord, eventual un formular standard?
Va rog, dacă cunoasteti despre ce vorbesc sa ma îndrumați cum sa procedez.
Va Multumesc! Alina
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
mariia, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariia , utilizator 22:48, 16 Iunie 2021
Intrebati acest lucru tot la furnizorul de energie electrica. Posibil sa aiba ei un model si, probabil, ar implica modificari constructive pe partea comuna a condominiului, pentru a va asigura circuitul cu sporul de putere.
Furnizorul de energie nu are un formular tip.
Dar tot trebuie sa va dea acele lamuriri suplimentare, care e temeiul legal al acelui acord. N-am auzit pina acum de un astfel de acord.
Acord pentru montarea pliteti cu inductie?? Nu exista asa ceva. Montati-va plita linistita.
acordul este pt modificarea instalatiei electrice......cu siguranta bransamentul din firida blocului pana in apartament nu suporta acel spor si drept urmare trebuie realizat un alt bransament care evident va fi aparent pe casa scarii(este aproape imposibil folosirea traseului actual)

asociatia trebuie sa emita o hartie ca este de acord cu aceste modificari....nu este un model standard al documentului in cauza

de asemenea trebuie refacut traseul de la tabloul cu sigurante din ap pana la respectivul consumator.......standard acel circuit suporta ~jumatate din puterea plitei

Alte discuții în legătură

Cati kw trebuie sa furnizeze electrica, eon ? zolyxx zolyxx Am nevoie de aceasta info pt a calcula sectiunea conductorului L, N, PE dintre BMPM si TG din apartament. Nu este stipulat in contract . Furnizorul este ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal pentru sigilarea unui punct de ardere al instalației de gaze naturale Longines Longines Bună ziua, Întâmpin o situație care îmi dă bătăi de cap și întrucât nu am reușit sa găsesc niciunde explicații coerente, ma adresez ... (vezi toată discuția)
Enel a schimbat contorul fara sa ma anunte oana19_4ever oana19_4ever Buna ziua, Astazi am descoperit contorul schimbat alaturi de un bon de miscare semnat doar de angajatul Enel. E normal sa il schimbe fara ca eu sa fiu de fata ... (vezi toată discuția)