avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cati Kw trebuie sa furnizeze Electrica, Eon ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cati Kw trebuie sa furnizeze Electrica, Eon ?

Am nevoie de aceasta info pt a calcula sectiunea conductorului L, N, PE dintre BMPM si TG din apartament. Nu este stipulat in contract . Furnizorul este obligat de catre ANRE sa respecta niste norme? Ma refer aici si la sectiunea conductorului monofazic dintre firida si BMPM pt un bloc cu 20 de apartamente unde pe o faza suntem cam 7 apartamente. Mersi
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2020
zolyxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:13, 9 Martie 2020
Fie cautati prin legislatia ANRE, fie intrebati un electrician ( doi...) autorizat, fie cautati grupuri ale electricienilor si intrebati acolo. Aici nu cred ca o sa primiti un raspuns la obiect.
puterea maxima de furnizat este trecuta in contract.
cat despre grosimea cablurilor interioare, ea se calculeaza in functie de consumatorii pe care ii instalati.
de regula, electricianul/ firma care va face instalarea va intreaba ce consumatori instalati si calculeaza. si monteaza.
vreti sa lucrati in regie proprie fara electrician autorizat? va asumati nu doar un risc tehnic, ci si unul de legalitate.
daca totusi tineti neaparat, orice manual al electricianului va raspunde la intrebare. trebuie doar sa aveti ceva cunostinte de electricitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociație mariia mariia Buna ziua! Vreau sa montez in ap. o plita pe inducție de putere 7,4 kw in condițiile in care primesc 4kw. Am apelat la Electrica pt. Spor de putere, însă ... (vezi toată discuția)
Infintare firma instalatii electrice Robert Eckardt Robert Eckardt Buna, vreau sa infintez o firma pt. executie instalatii electrice interioare joasa tensiune, sunt calificat ca si maistru electrician. Intrebarea este daca o ... (vezi toată discuția)
Masurare priza de pamant popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala care are atestat ANRE tip B si C2A, poate sa faca masuratori pentru prizele de pamant sau trebuie ... (vezi toată discuția)