avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infintare firma instalatii electrice
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infintare firma instalatii electrice

Buna, vreau sa infintez o firma pt. executie instalatii electrice interioare joasa tensiune, sunt calificat ca si maistru electrician. Intrebarea este daca o pot sa o infintez si pot lucra fara sa fie vreun angajat autorizat ANRE sau firma sa fie autorizata ANRE, Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:54, 21 Noiembrie 2018
Nu. Cheltuielile de autorizare sunt deductibile pe pfa sau srl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna sunt in germania lucrez electrician de 5ani in rom am diploma ... Utuutu Utuutu Buna sunt in Germania lucrez electrician de 5ani. in rom am diploma de electrician joasa si inalta tensiune. Doar ca in germania nu recunoaste diploma si sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizare interna electricieni joasa tensiune Mihai Alice Mihai Alice Buna ziua, Angajatul-persoana fizica a carui functie este de electrician si lucreaza doar in conditii de joasa tensiune, necesita o autorizare emisa de ANRE, ... (vezi toată discuția)
Necesitatea autorizarii pentru lucrul in instalatii electrice de jt a altor categorii de salariati decat electricieni. DanNic DanNic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Echipa de ingineri de service a firmei efectueaza lucrari de instalare si intretinere echipamente de birotica ... (vezi toată discuția)