avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters147006

Activitate ContSters147006

In urma unei HG a fost adoptat un nou ROF pentru institutia ( publica) unde lucrez, in urma caruia institutia se reorganizeaza adminsitativ . Exista un act legislativ privind reorganizarea institutiilor publice? Oare L. 329/2009?
Multumesc.
Discuție Organigrama
Institutia ( publica) unde lucrez se reorganizeaza. As vrea sa stiu daca exista vreo reglementare legala in care sa se specifice ca resursele umane trebuie sa se afle direct subordonate conducatorului unitatii.
Multumesc.
Poate participa la o licitatie o firma aflata in insolventa? In ce lege se prevede acest lucru (in afara art.181 din OUG. 34/2006) .
Răspuns la discuția Data incetare CIM
Va multumesc. Imi era teama sa nu gresesc, este o situatie cu care nu m-am mai intilnit.
in procesul verbal comisia de cercetare a facut doar propunerea de sanctiune. Angajatorul a luat decizia, intr adevar tinand cont de propunerea facuta de comisie.Data incetarii apare doar in decizia data de angajator. Acesta are termen de 30 zile de la data la care a luat la cunostinta despre savarsirea abaterii prin procesul-verbal al comisiei de cercetare. Cred ca nu se ia in calcul perioada de suspendare de drept intervenita . Deci printr-o noua decizie putem modifica doar art privind data incetarii CIM in sensul ca aceasta va fi prima zi dupa incetarea starii de incapacitate temporara de munca.
Nu inteleg ...
Nu mai bine modificam doar art privind data de aplicare a sanctiunii cu prima zi dupa incetarea incapacitatii temporare de munca?
in care sa precizam ca incheierea CIM este suspendata pana la incetarea incapacitatii de munca, prin urmare data incetarii sa fie urmatoarea zi dupa incetarea incap. de munca? se poate asa fara a da o data exacta?
61(a) din Codul Muncii. Intrebam cum va suna decizia privind modificarea datei de incetare a CIM in situatia in care nu stim exact data incetarii incapacitatii de munca .
Ne aflam in urmatoarea situatie: un salariat a intervenit cu CM din ziua incetarii CIM. Am modificat data de incetare cu ultima zi a CM dar vine cu un alt CM si anunta CM in continuare . Cum procedam?
Multumesc.